top of page

OVER ONS

Bij ons staat u als patiënt centraal. Wij trachten uw klachten te kaderen binnen uw specifieke leefsituatie. Nadien wordt een behandelplan opgesteld in samenspraak met u. Dit behandelplan is patiëntspecifiek en wordt afgestemd op en aangepast aan uw noden en omgeving.

Ons doel is om u zo snel en optimaal mogelijk te laten revalideren of herstellen, of om u een optimale levenskwaliteit te bezorgen ondanks een chronische aandoening. Naast de behandeling zelf krijgt u van ons ook advies over het vermijden van nieuwe klachten. U kan bij ons steeds terecht met vragen of andere problemen.

LISA DENISSEN

Lisa, de jongste dochter van Alain Denissen, heeft de reeds 30 jaar bestaande praktijk van haar vader overgenomen. Zelf is ze werkzaam in deze praktijk sinds augustus 2016. In juni 2016 behaalde Lisa haar master diploma met specialisatie in de ‘Manuele therapie’. Lisa is gespecialiseerd in zowel algemene revalidatie als manuele therapie. Doorheen de jaren heeft ze zich ook toegespitst op de myofasciale therapie, dry needling. Ik heb een bijzondere interesse in schouderproblematiek en post-operatieve behandelingen. 

JORIEN MATTHE

Jorien is sinds kort afgestudeerd als kinesitherapeut aan de Universiteit Antwerpen. In juni 2022 behaalde ik mijn diploma 'Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie' met als specialisatie 'Musculoskeletale aandoeningen'. Je kan bij haar terecht voor algemene kinesitherapie, sportkinesitherapie en manuele technieken. Vanaf september 2022 ga ik me nog verder specialiseren in de manuele therapie

STEPHANIE DEVERS

Stephanie heeft haar master in de kinesitherapie behaald met als afstudeerrichting 'Musculoskeletale aandoeningen'. In 2021 heeft ze haar stage bij Kine Denissen succesvol afgerond en is ze nu klaar om het team te versterken. Momenteel studeert ze nog een jaartje verder voor het postgraduaat 'Manuele therapie'. Verder heeft ze vroeger veel gezwommen en vult ze haar vrije tijd met joggen en tennis.

bottom of page