OVER ONS

Bij ons staat u als patiënt centraal. Wij trachten uw klachten te kaderen binnen uw specifieke leefsituatie. Nadien wordt een behandelplan opgesteld in samenspraak met u. Dit behandelplan is patiëntspecifiek en wordt afgestemd op en aangepast aan uw noden en omgeving.

Ons doel is om u zo snel en optimaal mogelijk te laten revalideren of herstellen, of om u een optimale levenskwaliteit te bezorgen ondanks een chronische aandoening. Naast de behandeling zelf krijgt u van ons ook advies over het vermijden van nieuwe klachten. U kan bij ons steeds terecht met vragen of andere problemen.

LISA DENISSEN

Lisa is de jongste dochter van Alain en werkzaam in de praktijk sinds augustus 2016. In juni 2016 behaalde Lisa haar diploma met specialisatie in de ‘Manuele therapie’. Lisa is gespecialiseerd in zowel algemene revalidatie als manuele therapie. Doorheen de jaren heeft ze zich ook toegespitst op de myofasciale therapie, dry needling.

SOFIE DENISSEN

Sofie is de oudste dochter van Alain en is werkzaam in de praktijk sinds juli 2016. In juni 2016 behaalde Sofie haar diploma in de afstudeerrichting ‘Pediatrische kinesitherapie’. Sofie is gespecialiseerd in zowel algemene revalidatie als pediatrische kinesitherapie.

ALAIN DENISSEN

Alain is reeds werkzaam als kinesitherapeut sinds 1982, het jaar waarin hij zijn zelfstandige praktijk oprichtte. Gaandeweg is het hem gelukt om zijn patiëntenbestand uit te breiden, waardoor hij nu een bloeiende praktijk heeft. Alain is gespecialiseerd in zowel algemene revalidatie, manuele therapie als lymfedrainage.