top of page

OVER ONS

Het leven is bewegen, je kiest zelf of je loopt of wandelt.

Bij ons staat u als patiënt centraal. In samenspraak met uzelf wordt een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan is patiëntspecifiek en wordt afgestemd op uw noden, uw mogelijkheden én uw doelen. Communicatie tussen patiënt en therapeut zijn van groot belang. Dit totaal pakket zal je revalidatie en/of begeleiding compleet maken.

Onze therapeuten scholen zich geregeld bij waardoor we steeds nieuwe inzichten verwerven en u zo de beste revalidatie kunnen bieden. Het doel is om u zo snel en optimaal mogelijk te laten revalideren of herstellen,. Naast de behandeling zelf krijgt u van ons ook advies over het vermijden van nieuwe klachten. Aarzel niet ons te contacteren indien u met vragen of andere problemen zit.

Kinesist Sint Job

LISA DENISSEN

Lisa, de jongste dochter van Alain Denissen, heeft de reeds 30 jaar bestaande praktijk van haar vader overgenomen. Zelf is ze werkzaam in deze praktijk sinds augustus 2016. In juni 2016 behaalde Lisa haar master diploma met specialisatie in de ‘Manuele therapie’. Lisa is gespecialiseerd in zowel algemene revalidatie als manuele therapie. Doorheen de jaren heeft ze zich ook toegespitst op de myofasciale therapie, dry needling. Ze heeft een bijzondere interesse in schouderproblematiek en post-operatieve behandelingen. Recent heeft ze zich verdiept in het pre- en postnatale luik van de kinesitherapie.

2017: master-na-master manuele therapie
2018: basis module dry needling

2019: bovenste kwadrant dry needling

2019: onderste kwadrant dry needling

2023: newmom naar fitmom

Kinesist Sint Job

STEPHANIE DEVERS

Stephanie heeft haar master in de kinesitherapie behaald met als afstudeerrichting 'Musculoskeletale aandoeningen'. In 2021 heeft ze haar stage bij Kinesitherapie Denissen succesvol afgerond en is ze nu klaar om het team te versterken. Ze heeft haar postgraduaat 'Manuele therapie' net afgerond. Verder heeft ze vroeger veel gezwommen en vult ze haar vrije tijd met joggen en tennis.

2022: postgraduaat manuele therapie

2023: basis module dry needling

bottom of page